top of page

Ontdek ons team

Ons pedagogisch team bestaat uit leerkrachten, pedagogen, opvoeders, studenten en vrijwilligers. Iedereen die er werkt, meewerkt of helpt, kiest ervoor zich actief te engageren en zich te verbinden met de pedagogie van het LeOnhuis. Samen bieden we een breed scala van groeikansen aan : het cognitieve, sociale, affectieve en emotionele, praktische en spirituele.

Onze onderlinge verbondenheid in de dagelijkse opdracht en de creatieve, spelende invulling schept vreugde en daadkracht. Er is een sterke gedeelde inzet, die ervoor zorgt dat we met een groot hart klaarstaan voor de kinderen en hun families. 

 

De opvoeder knoopt aan bij de leefwereld van het kind en laat ruimte voor zelfexploratie. Het kind krijgt zo de kans op eigen tempo zichzelf te ontdekken en taken te volbrengen. De opvoeder is nabij, nieuwsgierig aanwezig bij de zoektocht van het kind. Bij een hulpvraag biedt de opvoeder een helpende hand, of een duwtje dat het kind over een drempel heen helpt. Het kind kan zich ontplooien en nieuwe vaardigheden aanleren. Onze benadering versterkt hun gevoel van eigenwaarde.   

Een wederzijdse vertrouwensband vraagt tijd en groeit op het ritme van het kind. Dankzij een sfeer van hartelijkheid en stimulans wordt de opvoeder gaandeweg een vertrouwenspersoon. 

 

Elke dag geloven we in nieuwe groeikracht, onervaren daadkracht en fonkelnieuwe inzichten. Het Huis bruist van Hoop!

Coördinatie-team

EmbeddedImage.png

Els Herbots

Mede-oprichter

ellen_500x500.png

Ellen Renson

Directie

Pedagogisch team

bjorn_500x500.png

Bjorn Blocken

Projectmedewerker

Dagelijkse werking (opvoeder)

EmbeddedImage.png

Elif Delibudak

Maatschappelijk werker

ilse_500x500.png
nicole_500x500.png

Projectmedewerker

Dagelijkse werking (opvoeder)

Zorgcoördinator
lager onderwijs

Nicole Doucet

Ilse Schroyen

jeanine_500x500.png

Verantwoordelijke studenten hoger onderwijs

Jeannine Schreurs

Vrijwilligers team

vrijwilligers_1000x1000.jpg
bottom of page